top of page
HeaderOverLeny.jpg

met PASSIE voor KLEUR

Kleurvormgever voor kleur- en ontwerpadvies & gastdocent

In "De schilders werkplaats” 1994, daar begint mijn verhaal. Ik ben Leny Harleman, erkend interieurontwerper, kleurvormgever en mede-eigenaar van Harleman Schildersbedrijf. Tussen de verfblikken, kleurenwaaiers en de behangboeken kwam de passie voor kleur en wandafwerking. Ik leerde in ons schildersbedrijf en de schilderswinkel veel over de technische achtergronden van de verfsystemen en het verwerken van materialen. Steeds vaker wist men mij te vinden voor een goed persoonlijk advies over kleur en creatieve ontwerp ideeën voor het interieur en exterieur.

In 2001 heb ik mijn diploma binnenhuisarchitectuur behaald, dit is een 3 jarige opleiding aan het Instituut Voor Binnenhuisarchitectuur. Na deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in  kleurvormgeving voor het onroerend goed,  zowel interieur als exterieur. 

Een mooi afgestemd kleurenplan en een professioneel technisch advies over verftoepassingen voorkomt immers dat u onnodig geld en tijd kwijt bent aan de verkeerde kleur of een foutief verfsysteem.

Door de combinatie van kleurvormgever en erkend interieurontwerper adviseer ik al ruim 25 jaar met veel passie particulieren en bedrijven in creatieve, praktische oplossingen en originele persoonlijke ideeën, voor nieuwbouw, verbouw of herinrichting. 

Tot mijn opdrachtgevers behoren particulieren, bedrijven, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en (zorg)instellingen.

In 2022 heb ik mijn passie uitgebreid met het geven van gastlessen en het volgen van de cursus "Een pas voor de klas". Een mooie, nieuwe uitdaging om mijn kennis uit de praktijk toe te passen in het onderwijs en over te brengen op de volgende generatie.

Laat u verrassen en maak gerust een afspraak.

 

Kleurrijke groet,

DSC_9445.jpg

Leny Harleman

Kleurvormgever/Erkend Interieurontwerper

Ik ben een creatieve denker, die andere oplossingen kan bedenken en originele ideeën heeft. 

bottom of page