top of page
HeaderOverLeny.jpg

met PASSIE voor KLEUR

Kleurvormgever is een kleuren-, vormgeving-, advies- en ontwerpbureau welke werkt vanuit “De Schilders Werkplaats” in Olst

“De schilders werkplaats” daar begint mijn verhaal. Ik ben Leny Harleman, kleurvormgever, interieurontwerper en mede-eigenaar van Harleman Schildersbedrijf. Tussen de verfblikken, kleurenwaaiers en de behangboeken kwam de passie voor kleur en wandafwerking. Ik leerde in ons bedrijf veel over de technische achtergronden van de verfsystemen en het verwerken van materialen. Steeds vaker wist men mij te vinden voor een goed persoonlijk advies over kleur en creatieve ontwerp ideeën voor het interieur.

In 2001 heb ik mijn diploma binnenhuisarchitectuur behaald, dit is een 3 jarige opleiding aan het Instituut Voor Binnenhuisarchitectuur. Na deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in  kleurvormgeving voor het onroerend goed,  zowel interieur als exterieur. 

Een mooi afgestemd kleurenplan en een professioneel technisch advies over verftoepassingen voorkomt immers dat u onnodig geld en tijd kwijt bent aan de verkeerde kleur of een foutief verfsysteem.

Door de combinatie van kleurvormgever en erkend interieurontwerper adviseer ik al ruim 20 jaar met veel passie particulieren en bedrijven in creatieve, praktische oplossingen en originele persoonlijke ideeën, voor nieuwbouw, verbouw of herinrichting. 

 

Tot mijn opdrachtgevers behoren particulieren, bedrijven, woningcorporaties, verenigingen van eigenaren en (zorg)instellingen.

Uw klus is mijn uitdaging. Laat u verrassen en maak gerust een afspraak.

 

Kleurrijke groet,

DSC_9445.jpg

Leny Harleman

Kleurvormgever/Erkend Interieurontwerper

Ik ben een creatieve denker, die andere oplossingen kan bedenken en originele ideeën heeft. 

bottom of page