top of page
1078615223_kaartje.jpg

OPDRACHTGEVERS

Particulier

PARTICULIER

 

“Sfeervol wonen met een persoonlijke touch”

INTERIEUR KLEUR

U wilt iets veranderen in uw woning, u heeft zelf wel ideeën over kleur maar weet niet goed hoe u deze toe kunt passen om er een geheel van te maken? Met mijn passie voor kleur, gecombineerd met uw wensen, kunnen we er samen iets persoonlijks van maken. Ik realiseer voor u een helder kleurenplan en voorzie u van een verf technisch advies op locatie, daar waar ik rekening kan houden met de invloed van het zonlicht en de (vaste) elementen in de ruimte.

“Wanneer een manier van leven verandert,

verandert het huis met u mee.”

ONTWERP

Gaat u bouwen, verbouwen of herinrichten, dan komt er vaak meer op u af dan wanneer u alleen gaat schilderen, Nieuwe en praktische ideeën zijn dan altijd welkom. Als Erkend Interieurontwerper kan ik  dankzij mijn jarenlange ervaring uw wensen voor kleur en ontwerp goed inschatten en houd ik rekening met de praktische uitvoerbaarheid. Dit met een frisse blik en gevoel voor de juiste nuances.

Ik kan er voor zorgen dat het ontwerp-/kleurenplan past bij uw bestaande interieur. Wanneer u een nieuw interieur wenst, kunt u met mijn ontwerp-/keurenplan ook naar een meubelwinkel en/of stylist gaan om verder in te gaan richten met meubels, raambekleding, lampen en accessoires

 

“Bescherming & persoonlijke uitstraling.”

EXTERIEUR KLEUR

Natuurlijk houd ik rekening met uw persoonlijke wens. Wanneer ik bij u langs kom, laat ik u zien hoe kleuren wel of niet passen bij het huis en z’n omgeving. Vaak bestaat twee- derde van de buitengevel uit bakstenen en dakpannen, dat heeft invloed op de kleuren van muren, kozijnen en deuren. Een goed afgestemd kleurenplan kan uw huis net dat beetje extra aan uitstraling geven aan de buitenzijde. Een mooi afgestemd kleuren plan en het technische advies over verftoepassingen voorkomt namelijk dat u al veel geld en tijd kwijt bent aan de verkeerde  kleur of het foutieve verfsysteem.

ZAKELIJK

 

“Succesvol ondernemen met de kracht van kleur.”

INTERIEUR KLEUR

U wilt iets aanpassen of veranderen in uw bedrijf en/of (zorg)instelling, het entree, het kantoor, een klaslokaal of de kantine, maar u weet niet goed hoe? Met mijn ervaring in kleurgebruik en uw wensen kan ik uw bedrijf en/of (zorg)instelling de juiste, passende uitstraling geven. Uw klanten zullen aangenaam verrast zijn. U en uw medewerkers zullen zelf ook een prettige werkomgeving ervaren. Daarin schuilt voor elke opdracht een andere uitdaging. Bij een basisschool werkt een vrolijke maar ook rustige kleur. Voor een seniorencomplex warm en sfeervol en een bedrijfspand mag wel dynamisch en inspirerend zijn. 

 

“De persoonlijkheid van een gebouw,

de eigen visie van het bedrijf.”

EXTERIEUR KLEUR

De persoonlijkheid van een gebouw vertelt iets over de eigen visie van het bedrijf. U wilt natuurlijk dat uw onroerend goed er piekfijn uitziet en in goede staat van onderhoud blijft. Kleuren kunnen worden afgestemd op uw wensen en bedrijfsstijl. Rekening houdend met de toegepaste materialen van uw bedrijfspand en de omgeving kan uw pand de juiste uitstraling krijgen.
 

“Passend advies voor woningcorporaties, vereniging van eigenaren , scholen en (zorg)instellingen.”

EXTERIEUR KLEUR

Het inschakelen van een professionele kleurvormgever voor uw woonwijk en/of (zorg) instelling is een win-win situatie. Het is van belang dat een kleurenontwerp een hoge en langdurige acceptatiegraad genereert. We maken het immers niet voor onszelf maar voor een doelgroep.

Kleurvormgever is naast een zelfstandige onderneming ook onderdeel van Harleman Schildersbedrijf. Wanneer onze vak schilders het kleurenplan mogen uitvoeren volg ik nauwlettend het te schilderen project op locatie en stuur daar waar nodig bij, de ideale combinatie. Zo kunnen we het kleurenplan uit voeren met de juiste kwaliteit en kunt u gebruik maken van een unieke SERVICE kleurvormgeving die geen enkel ander schildersbedrijf u biedt.

Laat u inspireren door onze eindeloze creativiteit, vakmanschap en organisatievermogen. Maak gerust een afspraak om uw werkzaamheden te bespreken:  info@harleman-schilders.nl

Zakelijk
bottom of page